fbpx

Константин Симеонов
ИнструкторЛатино танци

Константин Симеонов е роден на 16.05.94 г в град София. Учи в Първа Немска Гимназия и избира програмирането като своя професионална пътека. Завършва Telerik academy и става част от преподавателския им екип. Там трупа значителен опит като обучител и надгражда своите умения и знания в областта с редица други семинари, курсови и уроци, които провежда.

Като дете тренира усилено волейбол и баскетбол, но в последствие на 16г. започва професионално да се занимава със спортни танци и да печели състезания.
По същото време и място като неговата партньорка Венцислава, 2017г. в местната школа, започва да изучава салса и бачата и заедно излизат на салса сцена за първи път през март 2020 като част от ученическата хореография на Георги и Белла. Георги и Белла, преподаватели в Paletro DC, са негови основни танцови учители, които са оформили танцовия му стил и умения.

С огромна любов и страст, решават заедно с неговата партньорка Венцислава, да започнат да се занимават по-професионално с латино танци, да преподават и да споделят своята обич към танца, музиката и културата.