fbpx

С любов към танците!

Те са млади и красиви, харизматични и талантливи и най-вече – влюбени, влюбени един в друг, влюбени в живота и влюбени в танците! И най-важното е, че тази любов към танците успяха да предадат и на нас – техните ученици, които, освен че обичаме латино танците, обичаме и тях – Илия Тошев Илиев и Десислава Петрова Илиева! А мястото, на което те творят и предават любов към танците ги олицетворява напълно – то е очарователно и се нарича Paletro Dance Spot!

Бях на откриването на школата, нали и у мен запалиха онази любов към салса, бачата и ча-ча, която излиза наяве всеки път щом чуя латино ритъм, и си тръгнах след събитието прекрасно уморена от танци и заредена с невероятна позитивна енергия. Очевидно, изхождайки от мотото „Ако приемем живота за битка, винаги ще намираме враг. Ако приемем живота за танц, винаги ще намираме партньор.”, стотици хора запълниха всеки квадратен сантиметър от прекрасната танцова зала. Всички тези хора са приятели на танците, но по-важното е, че бяха там заради Илия и Деси, заради обичта към тях, към това, което правят и заради факта, че те не са просто наши инструктори – те са наши приятели и гидове в света на латино танците – свят, изпълнен с енергия, положителни емоции, безкрайни усмивки и много приятели, които, също като мен, са изпълнени с любов към танците!

Както каза Илия на откриването на школата (буквално преди седмица) „Откакто за първи път попаднах на салса парти, животът ми тръгна в коренно различна посока. През годините този начин на живот осмисляше ежедневието ми и макар по обективни причини да не се посветих изцяло на кариерата си като танцьор, получих много щастие от това си занимание! Желанието да споделям това чувство и да подаря това усещане на други хора бе основната ми мотивация да създам Paletro Dance Spot!” И те го правят, предават ни това чувство, поне два пъти в седмицата! Ако искате и вие да промените живота си, да станете по-усмихнати и позитивни, да усетите любовта към танците, Илия и Деси с удоволствие ще ви усмихнат и със сигурност ще ви научат да танцувате. Графикът на тренировките можете да видите на сайта на школата. А невероятните емоции, които ние, влюбените в танците палетровчета споделяме, можете да видите и на фейсбук страницата на Paletro Dance Spot!

Автор: Екатерина Чавдарова

Did you like this? Share it!

Leave Comment

shares