fbpx

Paletro са обути с Esmeralda, а ти?

Когато говорим за латино танци в София – избираме Paletro Dance Spot. Когато говорим за удобни и в същото време красиви латино обувки – избираме Esmeralda Dance Shoes.

Когато говорим за професионализъм и качество в преподаването на салса и бачата искаме то да бъде обгърнато от комфорт и удобство, за да се постигне максимален резултат. Вече тези две неща вървят ръка за ръка, защото ние от Paletro Dance Spot станахме рекламно лице на Esmeralda Dance Shoes. Това приятелство отведе главните герои на Палетро – Илия, Деси, Жоро и Белла във Варна, където затвърдихме дружбата с едно страхотно снимачно приключение.


Е, както всяко приключение и това си имаше своите предизвикателства, но пък в това му беше и чара. Добрата новина е, че вече имате възможност да се докоснете до тези страхотни модели чрез нас и да изберете най-точния, най-удобния и най-перфектния за Вас.

Гамата е изключително разнообразна както на дамски, така и на мъжки модели в най-различни номера. Затова скъпи салсероси, ако имате нужда от нов чифт удобство, винаги може да се свържете с Paletro Dance Spot, за да запазите своят избор.

#Paletrodancespotesmeraldadanceshoes

Може да ни откриете и на нашата Paletro страница.

Очакваме ви!

Открихме Paletro

Танците като цяло са нещо доста далеч от моето полезрение. Освен класическото полюшване с партньор на ляво – на дясно, друго не бих могла да сътворя. Така, често, с усмивка на лице и пълно неразбиране слушам приятели за поредното Салса парти и за страстите покрай горепосочените стилове (да, стилове танци са).

Read More

С любов към танците!

Те са млади и красиви, харизматични и талантливи и най-вече – влюбени, влюбени един в друг, влюбени в живота и влюбени в танците! И най-важното е, че тази любов към танците успяха да предадат и на нас – техните ученици, които, освен че обичаме латино танците, обичаме и тях – Илия Тошев Илиев и Десислава Петрова Илиева! А мястото, на което те творят и предават любов към танците ги олицетворява напълно – то е очарователно и се нарича Paletro Dance Spot!

Read More